Korte verhalen

4177a23f6e32b8d152229347bc31fed0
Sannsets korte verhalen

Niet zo heel veel tijd, maar wel zin om even te ontspannen? Deze korte verhaaltjes laten je toch even de tijd vergeten! (Kleine waarschuwing: pas op dat je niet per ongeluk doorklikt naar het volgende korte verhaal, anders kom je alsnog in tijdnood.)


Koningsdag

(3 min)

‘Wat kost dit?’ Er wordt een bandje omhoog gehouden. Bassie en Adriaan, liedjes uit grootmoederstijd. ‘Twee gulden,’ zeg ik en ik voel hoe mijn gezicht begint te gloeien. ‘Een gulden.’ Ik kijk op en schud van nee. ‘Een gulden vijftig?’ Ik knik. De eerste buit is binnen en de adrenaline bruist vrolijk door mijn lijf.


 Een goed voornemen

(6 min)

Mijn keel voelt aan alsof ik een compleet assortiment chilipepers heb verorbert, mijn rug kriebelt van het zweet, mijn sportsok is afgezakt en zit nu in de punt van mijn schoen gepropt, een kloppende blaar protesteert bij iedere stap en mijn sport bh snijdt venijnig onder mijn niet meer zo fris ruikende oksel.


Kerstintolerantie

(4 min)

thumbnail_file-5

‘Shit, het kerstdiner is bij ons dit jaar.’ Het woordje ‘shit’, dekt de lading maar voor de helft. Eigenlijk bedoel ik het woord met de letter f, in hoofdletters en dikgedrukt, maar dat klinkt zo onaardig. Je hebt het wel over familie. 


Herfstaanval

(3 min)

Herfstaanval

De ijzige regen sijpelt als een geniepige indringer via mijn nek, mijn jas binnen en met een paar seconden ben ik compleet doorweekt. Doorweekt tot en met het laatste naadje van mijn met bloemetjes versierde onderbroek. 


Fijne foute zomer

(8 min)

download

 Ik slik, duw mijn zonnebril een stukje terug op mijn neus en ga verder met mijn onbeschaamde gluurpartij.
Gespierde schouders, sterke handen, gladde strakke buik met gestroomlijnde spieren in de vorm van de letter v, die verleidelijk in de richting van zijn zwembroek verdwijnen.